Skip to main content

Investeren in grondProcedure investeren in Nederlandse grond

 

Laagste-Prijs-Garantie

Betaal altijd de scherpste prijs voor uw perceel!

De scherpste prijs voor uw kavel


Bij Suntorian kunt u altijd gebruik maken van de laagste-prijs-garantie.
Het werkt eenvoudig: Wanneer u een offerte heeft ontvangen van een ander grondkantoor, stuurt u deze naar ons toe.
Wij zullen dan controleren of het hier om een vergelijkbaar perceel beleggingsgrond gaat en kunnen u in de meeste gevallen een scherper aanbod doen!

Dankzij ons slimme investeringsconcept bieden wij betaalbare percelen landbouwgrond aan die door onze specialisten zorgvuldig zijn geselecteerd. Er is hierbij gelet op een strategische ligging voor het mogelijk bouwen van woningen, bedrijventerreinen of recreatiegebied. Wij verkopen zowel grote percelen in één keer aan grote (institutionele) investeerders of verkavelen percelen om het voor kleinere investeerders mogelijk te maken om te investeren in grond.

Hoe kan Suntorian een goedkopere prijs bieden?


Veel grondkantoren werken met investeringsmaatschappijen, deze organisaties kopen de grond groot aan en verkopen deze vervolgens aan de verkoopkantoren.
Wanneer de koper van grond bij een dergelijke grondkantoor koopt wordt de grond op het moment van tekenen van de koopovereenkomst aangekocht.
Ook komt het voor dat grondkantoren met behulp van een investeringsmaatschappij de grond aankoopt en hierover rente moet betalen.
Deze kosten hiervoor worden uiteraard weer doorberekend naar de klant.

Suntorian zit dicht bij het vuur en heeft de grond veelal in eigen bezit.  Hierdoor hebben wij geen extra kosten aan renteaflossing en kunnen we de gronden qua prijs vaak scherper aanbieden dan concurrenten in de grondmarkt.
Ook werkt Suntorian niet met dure buitendienstmedewerkers of grote kantoren wat uiteraard ook weer een deel van de kosten drukt.

Is de prijs van Suntorian altijd goedkoper?

Nee, de vraagprijs voor een beleggingskavel is bij Suntorian niet altijd goedkoper. U kunt zich voorstellen dat de prijs per vierkante meter voor een stuk agrarische grond dat in de spreekwoordelijke middle of nowhere ligt aanzienlijk minder kost dan een perceel dat direct aan een stadsgrens gelegen is. Aangezien Suntorian enkel zogenaamde hete grond verkoopt hebben wij geen gronden in het bezit welke kunnen concurreren met pure agrarische grond.

Hoe werkt het?

Indien u wilt weten of de prijsopgave van de aangeboden propositie goedkoper kan bij Suntorian Sustainable Partners, dan werkt onze offerte check als volgt:

Stap 1: Mail ons het voorstel dat u ontvangen heeft, bijvoorbeeld:

  • Een prijsopgave die u per mail heeft gekregen
  • Een koopovereenkomst

Stap 2: Wij onderzoeken of de vraagprijs in combinatie met de aangeboden grond kloppend is en of wij u een scherper voorstel kunnen aanbieden.

Stap 3: Binnen enkele uren ontvangt u van ons de uitslag per mail. Tel uit je winst!

Stap 1: Stuur ons de offerte of prijsopgave toe welke u van een andere aanbieder heeft ontvangen.

Stap 2: Wij controleren of deze vergelijkbaar is met kavels uit ons aanbod en onderzoek of de vraagprijs scherper kan.

 

Stap 3: Indien blijkt dat het aanbod dat u heeft gekregen vergelijkbaar is met percelen uit onze portefeuille, zult u van ons (wanneer mogelijk) een scherper voorstel ontvangen.

Let op!

Het is momenteel erg druk bij de notariskantoren in Nederland. Wij doen onze uiterste best om de best beschikbare notaris te vinden om het notariële proces zo spoedig mogelijk te laten verlopen voor u. Het kan echter voorkomen dat de passering van uw perceel iets meer tijd in beslag neemt dan u gewend bent. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Is uw offerte scherp genoeg?

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang razendsnel de scherpste prijs!

Laat uw offerte checken!

Vul hier uw gegevens in:

    Upload hier uw prijsopgave/offerte:

    × Chat met ons!
    Geverifieerd door MonsterInsights